- All Divine -
  • Home
  • Agenda
  • Over mij
  • Wat ik doe
  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Eigen Waarheid
  • Liefdeslicht - blog
  • Angelic Healing with Gems
    • Angelic Healing
    • Angelic Steenleggingen
    • Ultieme Hoger Zelf
  • Beyond
    • Inleiding Beyond Seminars
    • Beyond Levels
    • Fragmenten Beyond 1
    • De Golden Knights
    • Cha Orde
    • De Centrale Zon
    • Scheppingskracht
    • Het Woord van Creatie
    • De Cirkel en het Licht
    • Leven in het Universum
    • Woorden van Wijsheid
  • Beyond Healing
  • Board of Angels
    • Angel Board Aanraking
    • Angel Board Water
    • Angel Board Initiaties
    • Angel Board Inspiratie
  • Board of Gems
    • Board of Gems leggingen
    • Board of Gems openingen
    • Board of Gems meditaties
    • Board krachtplaatsen
  • Board of Knowledge
    • Board Sessies
    • Board Healing Sessies
    • Board Kristal
    • Board Waters
    • Board Meditaties
    • Board Initiatie en Upgrade
  • UWT Healing
    • Channie over White Time
    • Feiten White Time Healing
    • UWT Healing Levels >
      • UWT Healing Upgrades
    • White Time Nieuwe Initiatie
    • White Time en ouderen
    • Nieuwsbrieven na UWTH 4
    • Healer White Time Healing
    • Leraar White Time Healing
    • Golden Movement
    • Aragone Meditaties
    • Waarom UWT Healing leren
    • UWT Healing ontvangen
    • Veel gestelde vragen
    • Lichtstraaltjes
  • UWT Healing voor Kinderen
    • Informatie voor ouders
    • Inwijding baby's en peuters
  • UWT Kristalhealing
    • UWT Kristalhealing levels
    • Healer UWT Kristalhealing
    • Leraar UWT Kristalhealing
    • Veel gestelde vragen
    • White Time Steenleggingen >
      • Bewustzijn verruimen
      • Chakraleggingen
      • Fysiek, mentaal en emoties
      • Kleurenleggingen
      • Moeder Aarde en Nieuwe Aarde
      • Spirituele Evolutie
      • Zelf, Hoger Zelf en Ziel
    • Hart- en Zielestenen
    • Stenen kiezen
    • Stenen reinigen en opladen
    • Stenen bewaren
    • Bijzondere Steenelixer
    • Steenlegende
    • Kristallichtjes
  • New Earth Teacher - NET
    • De Nieuwe Aarde
    • Extra info Nieuwe Aarde 1
    • Extra info Nieuwe Aarde 2
    • Extra info Nieuwe Aarde 3
    • Spirituele Evolutielijst
    • Leraar Nieuwe Aarde
    • NET 1-3
    • NET 4-6
    • NET 7-9
    • Landkaart Nieuwe Aarde
    • Aardelicht
    • Schim Schimmel
  • Kleurentherapie
    • Kleurenmagie
    • Kleurentaal
    • Kleuren als medicijn
    • Kleur opnemen via stenen
    • Kleur opnemen via voeding
    • Kleurenelixers maken
    • Reis door de chakra's
    • De aura
    • Regenboogmeditatie
    • Hemellicht
  • Engelen
    • Gidsen en Beschermengelen
    • Aartsengelen
    • Elohim lichtwezenengelen
    • Je bent een engel
    • Engelenvleugels
    • Het dappere engeltje
    • Engelen Forum
    • Engelenveertjes
  • Channie West
  • Channie's Boeken
    • Buitenaards Dagboek >
      • Fragment Buitenaards Dagboek
    • Engelen Dagboek >
      • Fragment Engelen Dagboek
    • Sterrenridder Dagboek >
      • Fragment Sterrenridder Dagboek
    • Channie's Stenenhandboek
  • Channie's Nieuwsbrief
  • Channie's Specials
    • Buitenaardse Kristallen
    • Buitenaardse Rassen
    • Buitenaardse Symbolen
    • Buitenaardse Talen
    • Buitenaardse Woordenlijst
    • Channie's Tekeningen
    • Gewicht verliezen
    • Ruimtevaartuigen
  • Het is maar een Spel
  • Over Spirituele Verlichting
  • Hogere Transcripties
  • Six-Point-Systems
  • Beschermingssymbolen
  • Betalingsvoorwaarden
  • De kleine lettertjes ...
  • Privacybeleid
  • Contact
All Divine


eetbare kleuren

De meeste mensen weten inmiddels wel dat het eten van vers fruit en verse groenten heel belangrijk is. Het eten van fruit en groenten in een variëteit van verschillende kleuren biedt optimale voordelen voor de gezondheid. Fruit en groenten, maar ook kruiden en specerijen bevatten unieke bestanddelen die essentieel zijn voor onze gezondheid. Onze aarde is rijk aan een grote hoeveelheid voedingsstoffen, die de diverse fruitsoorten, groentegewassen, kruiden en specerijen opnemen, mits ze de kans krijgen op natuurlijke wijze en in eigen tempo te groeien.

Veel van ons voedsel echter wordt tegenwoordig kunstmatig op glaswol in kassen geproduceerd en heeft geen contact meer met de aarde en de zonkracht. Ook gebruiken we bestrijdingsmiddelen op ons voedsel en sleutelen we aan de genetische oorsprong ervan. Bij de verwerking voegen we allerlei E-nummers, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen, suikers en houdbaarheidsmiddelen, etc. toe, dat de kwaliteit van het voedsel nog verder vermindert. En in onze snelle maatschappij waarin we leven, kopen we steeds meer klant-en-klaar maaltijden die we dan ook nog eens in de magnetron bereiden. Van de magnetron is bekend dat het voedsel vrijwel al haar voedingsstoffen erin verliest. Alleen broccoli wordt beter van kwaliteit in de magnetron. Onze huidige voeding is dan ook in niets meer vergelijkbaar met de oorspronkelijke en op natuurlijke wijze geteelde fruitsoorten, groentegewassen, kruiden en specerijen, die nog natuurlijke vezels, vitaminen, mineralen en enzymen bezaten.

De natuur biedt ons van oorsprong eetbare kleuren in een vrijwel onbeperkt aanbod aan in de vorm van vruchten, groenten, kruiden, noten en specerijen. Hieronder vind je een greep uit dit enorme aanbod, zodat je in je voedingspatroon wat meer kleurvariatie kunt aanbrengen en zo de broodnodige kleurtrilling en voedingsstoffen kunt opnemen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.



Kleuren kun je opnemen via het eten
Foto
Rood:  rode aalbessen, aardbeien, rode appels, bloedsinaasappels, granaatappels, kersen, rode kruisbes, rode pruimen, stoofperen, rood vlees, cranberry's, kidneybonen, rode paprika. rode chili pepers, rabarber, tomaten, cayennepeper, gember, zwarte en witte peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, rode salie en heet water.
Foto
Roze:  frambozen, rode grapefruit, roze guave, lychee, watermeloen, knolraap en radijsjes.

Foto
Oranje: abrikozen, netmeloen (Cantaloupe), Kaapse kruisbes, kaki of Sharon fruit, mandarijnen, mango, nectarines, papaja, passievruchten, perzik, rozenbottels,  sinaasappelen, zoete aardappelen, koolraap, oranje linzen, oranje paprika, pompoen, wortelen, gember, komijn en korianderzaad.

Foto
Geel:  ananas, bananen, citroenen, gele appels, gele grapefruit,  limoen, gele kerspruim, kiwi gold, kweeperen, gele peren, gele pruimen, aardappelen, andijvie, gele bieten, gele linzen, maïs, gele paprika, sojaspruiten, venkel, witlof, anijs, citroengras, dille, karwij, saffraan, boter, oliën en hele granen.
Foto
Groen:  groene appels, reine-claudes, groene druiven, honing, honingmeloen, kiwi, groene, kruisbes, limoen, groene peren, artisjokken, augurken, avocado, groene asperges, bleekselderij, boerenkool, bosui, broccoli, courgette, doperwten, komkommer, Chinese kool, groene kool, koolrabi, groene linzen, okra, groene olijven, groene paprika, groene pepers, peultjes, prei, rucola, groene slasoorten, snijbiet, sperziebonen, spinazie, spruitjes, sugar snaps, tuinbonen, venkel, waterkers, alfalfa, basilicum, bieslook, citroengras, dragon, verse koriander, munt, peterselie, rozemarijn, selderij en tuinkers.
Foto
Blauw: bosbessen, sleepruimen, blauwe aardappels, jeneverbes, kamille, oregano, rozemarijn, salie, tijm, makreel, sardine en koud water.
Foto
Paars:  zwarte aalbessen, bramen, pruimen, verse vijgen, vlierbessen, blauwe wijndruiven, aubergine, rode bieten, rode kool, radicchio, zwarte olijven, rode uien, lavendel, salie.
Foto
Wit: melk, witte guave, champignons, bloemkool, knoflook, witlof, witte kool, witte paprika, pastinaak, sjalotten en witte uien.
Foto
Zwart:  dadels, rozijnen en schorseneren.
Foto
Bruin:  kastanjes. 
Foto